Allenasal orrspray, Real email address is required to social networks


Lágy kontaktlencsét viselő egyének kerüljék az orrspray érintkezését a lágy kontaktlencsével.

allenasal orrspray Abbahagytam a dohányzást, és elkezdtem lefogyni

Óvatosságból az orrspray alkalmazása előtt el kell távolítani a lencsét és 15 percet várni kell a visszahelyezéssel. Az orrspray vérkeringésbe való felszívódása minimális, így egyéb szájon keresztül alkalmazott gyógyszerkészítményekkel a gyógyszer-kölcsönhatás nem valószínű. Terhesség és szoptatás A készítmény alkalmazása terhesség időszakában és szoptatás alatt kerülendő, mert biztonságosságáról nincsenek adatok.

  • Hirtelen lemondhat a dohányzás következményeiről
  • Tabletta, orrspray, szemcsepp: mivel kezeljem az allergiám?
  • Allenasal 1 mg/ml oldatos orrspray 1x10ml - Orcseppek, orrsprayk, inhalálók
  • Allenasal 1mg/ml oldatos orrspray - Gyógyszerfutár
  • Lágy kontaktlencsét viselő egyének kerüljék az orrspray érintkezését a lágy kontaktlencsével.

Mielőtt bármilyen gyógyszer elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével! A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre A allenasal orrspray a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket a megadott adagolás mellett nem befolyásolja.

Hosszú ideig vagy nagy adagban történő használata esetén azonban nem zárható ki szív- és érrendszeri hatások jelentkezése. Ha ez előfordul, hátrányosan befolyásolhatja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket pl.

ALLENASAL 1 mg/ml oldatos orrspray - Gyógyszerkereső - Hádecornails.hu

A benzalkónium-klorid elszínezheti a lágy kontaktlencsét. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!

allenasal orrspray

Ha az orvos másképpen nem rendeli, a készítmény szokásos adagja: Felnőtteknek: befúvás mindkét orrlyukba naponta két-három alkalommal. Orrlyukanként egy alkalommal legfeljebb két, naponta összesen legfeljebb hat befúvás alkalmazható! Orrlyukanként egy alkalommal legfeljebb egy, naponta összesen legfeljebb két befúvás allenasal orrspray Az allenasal orrspray alkalmazásának módja: A készítmény porlasztásához az Allenasal oldatos orrspray-ben lévő adagolófejet az első alkalmazás előtt aktiválni kell.

Vélemények

Ehhez a tartályt függőlegesen kell tartani a mutató- és középsőujj felülilletve a hüvelykujj alul között. A tartály alját hüvelykujjal, határozott mozdulattal, a mutató- és a középsőujjal rögzített adagolófejhez fel kell nyomni.

allenasal orrspray

A további alkalmazás során erre már nincs szükség. Egy-egy allenasal orrspray az adagolófej végét az orrnyílásba kell illeszteni, és a tartály alját hüvelykujjal, határozott mozdulattal, a mutató- és középsőujjal rögzített adagolófejhez fel kell nyomni, hogy egyenletes permet allenasal orrspray. A befúvás során ajánlatos egy kevés levegőt beszívni az orron keresztül, így biztosítható a permet optimális eloszlása.

Bejelentkezés

A kezelés időtartama: Orvosi javaslat nélkül a kezelés ne legyen hosszabb 7 napnál. Ha az Allenasal oldatos orrspray alkalmazása során hatását túlzottan erősnek érzi, vagy a készítmény csekély hatásúnak bizonyul, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez! További, általánosan jellemző tünetek is előfordulhatnak: központi idegrendszeri depresszió, amely a testhőmérséklet csökkenésével, a allenasal orrspray lassulásával, izzadással, szédüléssel ennek következménye, ha hirtelen leszokni a dohányzásról és kómához is vezethet — különösen véletlen lenyelés, vagy a allenasal orrspray legnagyobb napi adagot jelentősen meghaladó dózis alkalmazása esetén.

Amennyiben túladagolás, vagy véletlen mérgezés történt azonnal forduljon orvoshoz!

Allenasal® orrspray termékleírás

Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Az alábbi allenasal orrspray előfordulási gyakorisága a rendelkezésre álló adatok alapján nem állapítható meg. Helyileg az allenasal orrspray előforduló mellékhatások: Elsősorban az allenasal orrspray érzékeny betegeknél az orrspray allenasal orrspray orrnyálkahártya átmeneti, enyhe égő érzéssel járó izgalmát okozhatja. Hosszú időn keresztül történő, vagy gyakori alkalmazása során orrnyálkahártya-duzzanattal és az orrnyálkahártya kivörösödésével, illetve krónikus náthával jellemezhető orrdugulás jelentkezhet, majd később orrnyálkahártya sorvadás alakulhat ki.

hogyan lehet leszokni az orvosok tanácsát miért fáj a tüdő a dohányzás után

Benzalkónium-klorid tartalma miatt a készítmény arra érzékeny egyénekben hörgőgörcsöt okozhat, a szembe, illetve bőrre kerülve irritáló hatású lehet. A felszívódó gyógyszermennyiség okozta tünetek: Arra érzékeny, illetve magas kockázatú főként gyermek és idős egyénekben az alábbi nemkívánt hatások jelentkezhetnek: hányinger, fejfájás; magas vérnyomás, szívdobogásérzés, szívritmuszavarok; allergiás reakciók.

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban allenasal orrspray mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát.

  1. Talán viccesen hangzik, pedig nem az.
  2. Ital leszokni a dohányzásról leszokni együtt
  3. Leszokni a dohányzásról, és kezdje újra

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! Legfeljebb 25ºC-on tárolandó. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik.

leszokni a dohányzást ex film tabletták leszokása

A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni! Allenasal orrspray meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg! Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.