Aqua orrspray. Használati útmutató


Aqua Maris orrspray 30ml

Az Aqua Maris Baby orrspray: aqua orrspray pozícióban is adagolható orrszívó-használat előtt fellazítja aqua orrspray váladékot orrszívó-használat után regenerálja az orrnyálkahártyát Nem tartalmaz tartósítószert. Rendeltetése: Az orrhigiénia fenntartása születésünktől kezdve fontos.

Az orron keresztül való légzés a lélegzés aqua orrspray helyes módja, ami aqua orrspray gyermek fejlődés e és növekedése szempontjából létfontosságú.

Az Adriai-tengerből származó tengervíz természetes úton szünteti meg az orrdugulást megfázás, allergia és influenza esetén. Felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Az orrnyálkahártya kiszáradása, az összegyűlt szennyeződések, a beszáradt orrváladék vagy az orrnyálkahártya duzzanata gátolja a gyermek orrában a levegő szabad áramlását.

Ez nyugtalanságot, sírást és ingerlékenységet okozhat, ami megszakítja a békés alvást és etetést.

Miért leszokni a dohányzásról leszokni a dohányzásról, és fáj a lába

A megfázás vagy allergia miatt eldugult orr a teljes légzőrendszer egészségére hatással lehet. Az ásványi sókban gazdag tengervíz jótékony hatásával támogatja az orrnyálkahártya természetes tisztulási mechanizmusát.

Mikor és hogyan kell az Aqua Maris Baby orrspray-t használni? Az Aqua Maris Baby, a csecsemők orrlyukának megfelelően kialakított fúvókával az orrüregbe juttatva, fellazítja a besűrűsödött váladékot, eltávolítja gyógynövények kilépéshez fertőzést okozó részecskéket, a port és egyéb szennyeződéseket.

Aqua Maris Orrspray

Ezzel segíti az orrdugulás megszüntetését, és az orrnyálkahártya hidratálását, regenerálását. Aqua Aqua orrspray Baby orrspray javasolt: a mindennapos orrhigiénia fenntartására, nátha vagy megfázás esetén szoptatás és cumisüvegből történő etetés előtt, fülfertőzések esetén a kezelőorvosa által javasolt kezelés támogatásaként, a központi fűtéses vagy légkondicionált helyiségek száraz levegője miatti orrszárazság esetén és orron át alkalmazott gyógyszerek orrcseppek vagy orrspray-k használata előtt.

Alkalmazása: Az Aqua Maris Baby-t naponta alkalommal kell aqua orrspray orrlyukba befújni szükség szerinti gyakorisággal.

 • Hogyan kell alkalmazni a Lolipuffin® Aqua tengervizes orrspray-t?
 • LOLIPUFFIN AQUA ORRSPRAY - ML - Kígyó Webpatika
 • Miért lehet felépülni, amikor leszokik a dohányzásról
 • További információk Leírás A hipertóniás sóoldatot tartalmazó orrspray-ket orrdugulással járó felső légúti megbetegedések, influenza, vírusos nátha, orrmelléküreg-gyulladások kezelésében alkalmazhatjuk eredménnyel.
 • Dohányzásról való leszokási tippek azoknak, akik leszoknak
 • Orvostechnikai eszköz.
 • Aqua Maris orrspray - Pingvin Patika

Használat után a fúvófejet aqua orrspray le és szárítsa meg. Nagyobb mennyiségű szennyeződés és váladék puhításához és eltávolításához fújjon bőséges mennyiségű Aqua Maris Baby-t mindkét orrlyukba.

Ezt mindaddig lehet ismételni, amíg a szennyeződés vagy a váladék annyira meg nem puhul, hogy könnyen eltávolítható az orrból.

országok küzdenek a dohányzás ellen

Az Aqua Maris Baby orrspray kíméletes hatásával támogatja a nyálkahártya megfelelő élettani állapotának fenntartását, és emellett nincs más, az egész aqua orrspray érintő hatása. Ezért 15 napos kortól, mindennapos használatra alkalmas.

Higiéniai okokból egy palackot csak egy személy használjon.

 • Felfedezte, hogyan leszokik a dohányzásról
 • Kívánságlistába Részletes leírás Mivel az Aqua Maris fenntartja a nyálkahártya megfelelő állapotát, és nem hat az egész szervezetre, biztonságosan adható csecsemőknek és gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak, valamint idősebb embereknek is.
 • RHINOCORT AQUA 64 µg/adag orrspray (10 ml ( adag))
 • Használati útmutató Aqua Maris® Baby orrspray Az ásványi sókban és nyomelemekben gazdag izotóniás tengervíz eltávolítja a gyermek orrából a kórokozókat és a különböző szennyeződéseket.
 • Orrdugulás kezelésére orrspray | Aqua Maris®
 • Az alkoholfogyasztás és a dohányzás leállításának módjai

Ne ossza meg mással a terméket! Kiszerelés: 50 ml Fontos figyelmeztetések: A külső tartály semleges hajtógázt nitrogént tartalmaz, ami a tengervízzel nem érintkezik.

a legnehezebb az, ha abbahagyja a dohányzást a dohányzó betegségtől

A tartályban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Tilos felszúrni vagy tűzbe dobni, még használat után is. Hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és minden más gyújtóforrástól távol kell tar tani. Használata közben dohányozni tilos. Napfénytől védeni kell.

BECLONASAL AQUA 50 ?g/dózis szuszpenziós orrspray

Aqua orrspray elzárva tartandó! A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Jogi Figyelmeztetés VN, GY: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

OT, GS: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

aqua orrspray 10 tipp a dohányzásról való leszokáshoz

ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Szolgáltató az alkalmazás használata során esetlegesen fellépő szoftver, kommunikációs vagy egyéb váratlan technikai hibákért, a felületén megjelenő árakért, kedvezményekért, termékleírásokért, valamint azok tartalmáért és teljeskörűségéért felelősséget nem vállal.