Mentolos orrspray, ATHOMER MENTOL-EUKALIPTUSZ TENGERVÍZ ORRSPRAY ML - Herbaház


AFRIN COMFORT mentollal 0,5 mg/ml oldatos orrspray - Gyógyszerkereső - Hádecornails.hu

Egyéb gyógyszerek és a Rinofluimucil: Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint alkalmazni tervezett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

Egyidejű alkalmazása általában nem ajánlott: -           Mentolos orrspray depresszió elleni szerekkel ciklikus antidepresszánsok.

mentolos orrspray dohányzásról leszokni

A készítmény blokkolhatja a vérnyomáscsökkentő hatást. Terhesség, szoptatás és termékenység: Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával mentolos orrspray gyógyszerészével.

5 TIPP A MEGFELELŐ ORRSPRAY KIVÁLASZTÁSÁHOZ

A Rinofluimucil alkalmazása nem javasolt terhesség esetén és a szoptatás időtartama alatt. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és mentolos orrspray kezeléséhez szükséges képességekre: A Rinofluimucil nem befolyásolja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket. Sportolók figyelmébe: amennyiben a gyógyszert nem terápiás céllal alkalmazzák, az doppingszer használatnak minősül.

Ez a hatás már a terápiás adaggal elérhető és pozitív doppingvizsgálati eredményt ad. A Rinofluimucil benzalkonium kloridot tartalmaz: A gyógyszer tartósítószerként benzalkonium kloridot tartalmaz, ami irritáló hatású és bőrreakciókat vagy hörgőgörcsöt idézhet elő.

Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

 • Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.
 • Miért megfelelő megoldás a Rhinopsray plus?
 • Kettős hatás a hazánkban egyedülálló hatóanyagnak és az illóanyagoknak köszönhetően A Rhinospray® plus orrspray: gyorsan és tartósan kitisztítja az eldugult orrot az illóolajoknak köszönhetően kényezteti az orrot és kellemesen friss érzetet biztosít; speciális szórófeje hatékony, pontos, kényelmes, gazdaságos alkalmazást tesz lehetővé.
 • Otrivin Rapid Mentol 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray | Katalógus

Amennyiben mentolos orrspray biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Orrnyálkahártyán történő alkalmazásra. A Rinofluimucil t az adagoló segítségével juttassuk mentolos orrspray orrüregbe. Felnőtteknek: 2 befúvás orrnyílásonként, naponta alkalommal. Gyermekeknek 6 éves kor felett: 1 befúvás orrnyílásonként, naponta alkalommal.

Otrivin mentolos orrspray

Az ajánlott adagot ne lépje túl. Felbontás után 15 napig alkalmazható a készítmény. Orvosi előírás nélkül maximum 7 napig alkalmazható. A kezelőorvos kiegészítheti a kezelést megfelelő antibakteriális kezeléssel. Útmutató az üveg kinyitásához és az adagoló használatához: 1. A biztonsági kupakot nyomja rá az üvegre és csavarja is meg.

milyen érzések vannak, amikor abbahagyja a dohányzást? leszokás a dohányzás gyötrelmek nélkül

Az adagolót, miután lehúzta róla a védőhengert, csavarja az üvegre. Vegye le a kupakot az adagolófejről.

 • Sokkal többen függünk az orrcseppektől, mint gondolnánk.
 • Otrivin mentolos orrspray Tartalom A z 40 oldalon megtalálja a z Gyógyszertárak kategóriához tartozó aktuális heti akciókat.
 • Az orrüregek tisztítására és nedvesítésre.
 • Mentol orrspray »–› ÁrGép
 • Az orrüregek tisztítására és nedvesítésre.
 • Nem tudom abbahagyni az adventista dohányzást

Nyomja meg néhányszor az adagolót, hogy felszívja és porlasztani kezdje az oldatot. Ha az előírtnál több Rinofluimucil-t alkalmazott: Túladagolás esetén előfordulhat intenzív fejfájás, mellkasi szorító fájdalom, vérnyomás kiugrás, fénykerülés fotofóbiadepresszió, kóros nyugtató hatás, izgatottság, főként gyermekkorban nyugtató hatás mellett mentolos orrspray kórosan alacsony testhőmérséklet, ami azonnali és a dohányzás kódolási költsége sürgősségi ellátást igényel.

Túladagolás gyanúja esetén azonnal keresse fel kezelőorvosát.

Otrivin Rapid Menthol 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray

Ha elfelejtette alkalmazni a Rinofluimucil-t: Következő alkalommal ne alkalmazzon kétszeres adagot, mert ezzel már nem pótolja a kiesett mennyiséget, viszont a túladagolás veszélyének tenné ki magát. Folytassa a kezelést az előírtak szerint. Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. A nemkívánatos hatások előfordulási gyakoriságát a következő kategóriák alapján határozták meg: Gyakori mellékhatások betegből esetében észlelték : remegés, szívdobogásérzés, ingerlékenység.

Gyakorisága nem ismert a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg : túlérzékenység, szorongás, hallucináció, téveszme, fejfájás, nyugtalanság, izgatottság, álmatlanság, szapora szívverés, szabálytalan szívverés, magasvérnyomás, az orrnyálkahártya kiszáradása, diszkomfort érzés az orrban, orrdugulás, torokszárazság, mentolos orrspray, csalánkiütés, bőrkiütés, akné, mentolos orrspray nehézség, gyógyszer tolerancia.

Érszűkítőt tartalmazó készítmények tartós mentolos orrspray megváltoztathatja az orrnyálkahártya és az orrmelléküregek normális működését. A gyógyszer orrdugulást, hozzászokást és függőséget okozhat, a hosszú ideig tartó ismételt alkalmazás ezért ártalmas lehet.

A Rinofluimucil oldatos orrspray hatóanyagai az acetilcisztein és a tuaminoheptán-szulfát. Az acetilcisztein erős nyákoldó hatású vegyület, orrnyálkahártyán alkalmazva hígítja a sűrű légúti váladékot. A mentolos orrspray egy érösszehúzó hatású, ún. A Rinofluimucil az alábbi betegségek kezelésére szolgál: - nyákos-gennyes és lassan oldódó váladékkal járó heveny és félheveny orrnyálkahártya gyulladás - idült és pörkképződéssel járó orrnyálkahártya gyulladás - ún. A gyógyszer nem alkalmazható szemészeti felhasználásra.

Helyi készítmények tartós használata túlérzékenységet válthat ki. A kezelést ebben az esetben fel kell függeszteni és célszerű más megfelelő terápiát választani.

mennyi ideig vágy a dohányzás

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

dohányzásról való leszokás ára dohányzásellenes szabályok az iskolában

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! Legfeljebb 25ºC-on tárolandó.

ATHOMER MENTOL-EUKALIPTUSZ TENGERVÍZ ORRSPRAY ML - Herbaház

A fénytől való védelem érdekében az eredeti csomagolásában tárolandó. Első felbontás után 15 napig használható fel. A dobozon, valamint a címkén feltüntetett lejárati idő Felhasználható: után ne alkalmazza a Rinofluimucil oldatos orrspray-t.

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

 1. 5 TIPP A MEGFELELŐ ORRSPRAY KIVÁLASZTÁSÁHOZ
 2. Otrivin Menthol 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray 10ml | BENU Online Gyógyszertár

Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit mentolos orrspray a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. Milyen a készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Tiszta, színtelen, enyhén mentolos szagú oldat.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

mentolos orrspray