Orrspray allergiára


Orrcseppezés helyes technikája

Termékinformációk Mikor kell használni? Az Otrivin Allergia orrspray a felnőttek, és 6 évnél idősebb gyermekek és serdülők kezelése során enyhíti a szénanátha és más allergiás orrnyálkahártya-gyulladás következtében kialakuló orrdugulást és orrfolyást.

Terhesség és szoptatás ideje alatt az Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray nem alkalmazható.

orrspray allergiára javulás, amikor abbahagyja a dohányzást

Óvintézkedések Ne alkalmazza az Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray-t, ha Ön vagy gyermeke: allergiás túlérzékeny a fenilefrinre, vagy a dimetindén-maleátra, vagy a gyógyszer egyéb összetevőjére. Ha nem biztos abban, hogy az Ön által szedett gyógyszer bármelyike tartalmaz-e MAO-gátlót, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, orrspray allergiára alkalmazná az Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray-t!

Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a orrspray allergiára vagy nemrégiben alkalmazott, valamint alkalmazni tervezett egyéb gyógyszereiről, különösen: Monoaminooxidáz-gátlók MAO-gátlók esetén, melyek depresszió és Parkinson-kór kezelésére szolgáló szerek.

orrspray allergiára

Ne alkalmazza az Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray-t, ha ilyen gyógyszert szed vagy szedett az elmúlt 14 nap során! Depresszió kezelésére alkalmazott antidepresszánsok, úgymint a tri- és tetraciklikus antidepresszánsok esetén.

Allergia gyógyszerek: mi használ az allergiás tünetek ellen?

Magas vérnyomás kezelésére használt gyógyszerek esetén, mint pl. További információk Gyermekektől elzárva tartandó!

Parlagfű-allergia Allergia orrspray Az orrnyálkahártya gyulladásával járó allergiás nátha légúti tüneteit, orrfolyást, -viszketést, -dugulást, tüsszögést tapasztalva szinte automatikusan nyúlunk orrspray után az enyhülést remélve. Aki ilyen panaszokkal küzd, annak nagyon fontos tudnia azonban, hogy az orrspray összefoglaló név lényegében csomagolási-adagolási formát jelöl, az üvegcsék különböző hatóanyagú, más-más esetekben indokolt termékeket rejtenek, és nem mindegyik jelent hatékony segítséget az allergiás tünetek kezelésében. Kidugító orrsprayk Az orrot kidugító, népszerű nyálkahártya-lohasztó készítmények általánosságban a leggyakrabban alkalmazott szerek, amelyek gyors enyhülést jelentek a náthás orrdugulás és a kapcsolódó problémák esetén. Ezek a készítmények hirtelen érösszehúzó hatással vannak, vagyis a nyálkahártya összehúzása révén azonnal szabad utat engednek a levegőnek az orrjáratokban. Ezen a módon pedig orrspray allergiára át tartó megkönnyebbülést hoznak: a megengedett napi három-négyszeri használat akár egész napra felszabadíthat a kínok alól.

A csomagoláson található orrspray allergiára dátum után ne használja! Összetevők Az Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray fenilefrint és dimetindén-maleátot tartalmaz.

dohányzás, mellkasi fájdalom a közepén

Egyéb összetevők: benzalkónium-klorid tartósítószerlevendulaolaj, citromsav-monohidrát, vízmentes dinátrium-hidrogén-foszfát, szorbit, tisztított víz. Kérjük, mindig olvassa el a betegtájékoztatót!

Mire figyeljünk allergia esetében használt orrspray használatakor? Szerző: Dr. Info Nem mindegy, hogy allergia okozta orrdugulás esetén milyen készítményt választunk.