Reventil szemcsepp. Reventil szemcsepp - enyhíti az allergiás szemtüneteket


Az allergiás kötőhártya-gyulladás jelei (x)

Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót! A használati útmutató fontos információkat tartalmaz. Amennyiben a Reventil® szemcseppel kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, kérjük, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy a forgalmazót.

dohányzási kódolás Pyatigorskban gyomorfájás és dohányzás

Reventil szemcsepp Reventil szemcsepp szemcsepp egy orvostechnikai eszköz, amely egy gyulladáscsökkentő és membránstabilizáló tulajdonságokkal bíró természetes reventil szemcsepp molekulát, Ectoin®-t tartalmaz. A Reventil® szemcsepp az allergiás kötőhártya-gyulladás tüneteinek kezelésére és megelőzésére alkalmazható izotóniás oldat. A viszkető, vörös vagy könnyező szemek tünetei hatásosan enyhíthetők.

A Reventil® szemcsepp véd az allergének káros hatásai ellen, és támogatja az irritált és érzékeny kötőhártya regenerálódási folyamatát.

Reventil allergia szemcsepp 10 ml

A Reventil® szemcsepp alkalmas kontaktlencsét viselők, gyermekek és érzékeny reventil szemcsepp számára is. A Reventil® szemcsepp nem tartalmaz tartósítószert. Várjon legalább 15 percet a Reventil® szemcsepp használata után, mielőtt szemére bármilyen más orvostechnikai eszközt vagy gyógyszert alkalmazna.

  • Következményei, ha hirtelen leszokni a dohányzásról
  • Phytotec » Reventil szemcsepp
  • Allergia elleni készítmények | BENU Gyógyszertár
  • Dohányzásról való leszokás, ami történik a testben

A Reventil® szemcseppet mindig a jelen használati útmutatónak megfelelően kell alkalmaznia. Ha nem biztos benne, az alkalmazás megkezdése előtt beszéljen orvosával vagy gyógyszerészével.

Ha orvosa másként nem rendeli, egy-egy szemben cseppet kell alkalmazni, naponta többször. A Reventil® szemcsepp alkalmazása során a 10 éves vagy annál fiatalabb gyermeknek segíteni kell.

Az allergiaszezon persze, már március-áprilisban elkezdődött, ám akkor még jóval kevesebb növény szórta pollenjeit a levegőbe. Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót! A használati útmutató fontos információkat tartalmaz. Amennyiben a Reventil® szemcseppel kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, kérjük, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy a forgalmazót. A Reventil® szemcsepp egy orvostechnikai eszköz, amely egy gyulladáscsökkentő és reventil szemcsepp tulajdonságokkal bíró természetes eredetű molekulát, Ectoin®-t tartalmaz.

Távolítsa el az üveg védőkupakját. Kerülje a cseppentő csúcs érintését. Helyezze a mutató reventil szemcsepp a középső ujját a flakon tetején levő kerek nyomólemezre, a hüvelykujját pedig a palack aljára.

A Reventil® szemcsepp első használata előtt fordítsa lefelé a csúcsot és kb. Ne vágja le a csúcsot.

WEBGYOGYSZEREK.HU

Döntse hátra a fejét, és a mutatóujjával óvatosan húzza lefelé az alsó szemhéját és nézzen felfelé. Tartsa függőlegesen a palackot, amennyire csak lehet.

leszokni a dohányzásról, hogyan lehet megszabadulni gyógyszer nikotinfüggőség kezelésére

Ügyeljen arra, hogy a flakon csúcsa ne érintkezzen közvetlenül az ujjával, a szemével vagy a kontaktlencséjével. A Reventil® szemcsepp alsó szemhéj alá való bejuttatásához reventil szemcsepp mozdulattal egyszer nyomja meg a flakon adagolóját.

A szabadalmaztatott pumpa-mechanizmusnak köszönhetően pontosan egy csepp szabadul fel.

reventil szemcsepp

Az oldat minél tökéletesebb szétoszlatásához lassan csukja be a szemét. Ismételje meg az eljárást a másik szemen. Minden használat után szárítsa meg a csúcsot, aztán zárja le a védőkupakkal.

Reggeli smink Kulcsár Edinától

Rendszeresen előforduló vagy tartós mellékhatások eddig nem ismertek. Kivételes esetben, a Reventil® szemcsepp rövid távú szemirritációt, szem-vérbőséget, vagy kötőhártya- gyulladást okozhat. Kérjük, tájékoztassa orvosát, gyógyszerészét vagy a reventil szemcsepp gyártóját, illetve forgalmazóját, ha olyan mellékhatásokat észlel, amelyek a Reventil® szemcsepp használatával kapcsolatosak.

Ha a tünetek továbbra is fennállnak vagy rosszabbodnak, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Allergiás? Védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere

A Reventil® szemcsepp lejárati ideje a dobozon és a flakonon van feltüntetve. A Reventil® szemcsepp nem használható a lejárati idő letelte után. A Reventil® szemcseppet 2°C—25°C között kell tárolni. A Reventil® szemcsepp gyermekektől elzárva tartandó.