Rhinospray árgép, Rhinospray Plus orrspray 1x10ml | BENU Online Gyógyszertár


gyengeség leszokni a dohányzásról

A Rhinospray plus oldatos orrspray az orrnyálkahártya duzzanatának mérséklésére szolgál meghűlés vagy szénanátha esetén. Ezen kívül orrmelléküreg- és középfül-gyulladásban az izzadmány kiürülésének elősegítésére is alkalmazható. Hatóanyaga a tramazolin-hidroklorid-monohidrát, aminek érszűkítő hatása azonnal mérsékli az orrnyálkahártya duzzanatát, és ezáltal rövid időn belül, tartósan megszünteti az orrüreg eldugulását. A Rhinospray plus oldatos orrspray fokozott elővigyázatossággal alkalmazható -                 Ha szűkzugú zöldhályog betegsége van.

betegség a dohányzás után

Az orrnyálkahártya ereit összehúzó készítmények tartós alkalmazása idült gyulladás és emiatt orrdugulás kialakulásához vezethet, és az orrnyálkahártya sorvadását idézheti elő. Ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe ne kerüljön.

antibiotikumos orrspray

A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Egyes depresszió kezelésére használt gyógyszerek MAO bénítók, triciklusos antidepresszánsokvagy vérnyomásemelő gyógyszerek egyidejű alkalmazása esetén emelkedhet a vérnyomás a szív és érrendszerre gyakorolt hatás miatt. Terhesség és szoptatás A készítmény hosszú múltra rhinospray árgép klinikai alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt használata káros következményekkel járna.

rhinospray árgép

Nem bizonyított, hogy biztonságosan adható-e a szoptatás időszakában. A terhesség első három hónapjában nem alkalmazható.

  • Rhinospray plus árgép PatikaPlus Gyógyszertárak
  • Megint nem tudtam leszokni a dohányzásról

A terhesség későbbi szakában és rhinospray árgép ideje alatt kizárólag orvosi javaslatra alkalmazható. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Nincs ismert hatása a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre.

rhinospray árgép

A készítmény szokásos adagja: szükség szerint, de naponta maximum 4 alkalommal lehet az orrnyílásokba permetezni az oldatot.

Kizárólag a kezelőorvos javaslatára alkalmazható napnál hosszabb időn keresztül.

rhinospray árgép kilépés az asztalon a számlálóról