Sterimar használata. Aktuális ajánlataink...


Aktuális ajánlataink...

Mikroporlasztású, steril, fiziológiás izotóniás tengervizet tartalmazó, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. Mi a készítmény hatóanyaga?

amikor a vonatok abbahagyják a dohányzást leszokni a dohányzást konobeyevsky

A készítmény ,0 ml-ében: 31,82 ml tengervíz Aqua marina Mit tartalmaz még a készítmény? Mikor ajánlott a sterimar használata alkalmazása?

  1. UNIPATIKA orszбgos patika webshop йs gyуgyszertбr lбnc Budapesten
  2. Sterimar orrspray 50ml – decornails.hu
  3. OT Termékleírás A Stérimar orrspray mikroporlasztású, steril, fiziológiás tengervizet tartalmazó, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

A készítmény alkalmazása sterimar használata csecsemőknek 15 napos kortólgyermekeknek és felnőtteknek. Van-e valamilyen, az alkalmazást kizáró ok sterimar használata pont. Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? Alkalmazható-e a Sterimar orrspray más gyógyszerrel vagy gyógytermékkel? Alkalmazható-e a készítmény terhesség- és szoptatás idején?

UHS ENT nasal treatment demonstration

Terhes nők és szoptató anyák is alkalmazhatják. Hogyan kell a készítményt alkalmazni?

hogyan lehet leszokni a 40 éves dohányzásról?

Távolítsa el a védőkupakot a flakonról. Nagyobb gyermekek sterimar használata felnőttek esetén: A bepermetezést mosdókagyló fölött célszerű végezni.

Leírás Stérimar orrspray 50ml Tengervíz mindennapos orrtisztításra és fül-orr-gégészeti betegségek megelőzésére allergiás és megfázásos időszakban.

Vezesse be finoman az adagolófej végét az orrlyuk sterimar használata használata. Nyomja meg kissé az adagolófejet. Hagyja kifolyni a felesleges folyadékot, majd fujjon orrot. Az orrsprae adagolófejét használat után mossa le meleg folyóvízzel, majd hagyja megszá-radni, tegye rá a védőkupakot, és így tárolja. Csecsemők, kisgyermekek, mozgásukban korlátozott felnőttek esetén: Fektesse hátára a kezelendő gyermeket vagy felnőttet, fordítsa oldalra a fejét úgy, hogy a bepermetezett folyadék elfolyása biztosítva legyen.

Stérimar orrspray 50ml

Helyezzen a feje alá egy zsebkendőt vagy tiszta ruhát, pelenkát, hogy az a felesleges nedvességet felfogja. Ezután helyezze az orrspray adagolófejét a felül lévő orrnyílásba és óvatosan nyomja meg az adagolófejet, ezután fordítsa a kezelendő személy fejét a másik oldalra és az előbbiekben ismertetettek szerint járjon el, ezután lehet orrot fújni vagy törölni.

a dohányzásról lemondó személy ideges állapota

Az orrsprae adagoló fejét mossa le meleg folyóvízzel, hagyja megszáradni, tegye rá a védőkupakot és így tárolja. Mi az ajánlott adag?

  • Aqua maris tengervizes orrspray
  • Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?
  • A sok tüsszögés lehet kezdődő influenza vagy megfázás tünete is.
  • Stérimar orrspray
  • Stérimar Baby orrspray

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? Ha az oldat az orrgaratba kerül, lenyelhető Durva használatakor orrvérzés jelentkezhet.

sterimar használata képek a dohányzás veszélyeiről

Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? Higiéniai okok miatt egy orrspray-t csak ugyanazon személy használhat. Kizárólag csak az orrnyílásba permetezhető!

Real email address is required to social networks

A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni! Tanulmányozza át a rajzot is!

Aktuális ajánlataink Stérimar Baby orrspray Fiziológiás, mikroporlasztású tengervíz orrspray éves gyermekeknek. A Stérimar baby orrspray speciálisan tervezett fúvófeje, enyhe nyomású, mikrofinomságú permete biztosítja az orr gyengéd öblítését és tisztítását. A Stérimar baby készítmény egy orvostechnikai eszköz, amely a babák orrának öblítésére ajánlott.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény? Hogyan kell tárolni a Sterimar orrspray-t?

Az orrfolyást csökkentő érösszehúzó hatóanyagot tartalmazó orrcseppek, orrsprayk mellett egyre nagyobb teret hódítanak a tengeri sót önmagukban vagy valamilyen más hatóanyaggal kombinációban tartalmazó orrsprayk.

Csomagolási egység: 50 ml, ml Megjegyzés: Az 50 ml-es flakon tartalma kb.