Hipertóniás orrspray


  • Az orrfolyást csökkentő érösszehúzó hatóanyagot tartalmazó orrcseppek, orrsprayk mellett egyre nagyobb teret hódítanak a tengeri sót önmagukban vagy valamilyen más hatóanyaggal kombinációban tartalmazó orrsprayk.
  • Mire jók a tengeri sós orrsprayk?
  • Tonimer orrspray, orrzselé,torokspray A Tonimer termékcsalád forgalmazása megszűnt!
  • További információk Leírás A hipertóniás sóoldatot tartalmazó orrspray-ket orrdugulással járó felső légúti megbetegedések, influenza, vírusos nátha, orrmelléküreg-gyulladások kezelésében alkalmazhatjuk eredménnyel.
  • A nátha a leggyakoribb fertőzés-típus, mondhatni a leghétköznapibb betegség.
  • Dohányzás amfetamin
  • Tudta-e Ön?
  • Leszokni a dohányzásról gyorsan és fájdalommentesen

Az oldatban lévő nyomelemek fontos szerepet töltenek be az orrnyálkahártya kielégítő állapotának fenntartásában, ami elősegíti a felső légutak megfelelő működését. Nem tartalmaz tartósítószert.

Rendeltetése A normális légzés a nyálkahártya állapotától is függ. Hipertóniás orrspray megfázás, az allergia, az influenza és számos egyéb betegség fokozza a váladékképződést és az orrnyálkahártya duzzanatát.

hipertóniás orrspray a dohányzás kódolása a cherepovets árán

Ilyen esetekben a légzés akadályozott, ami kellemetlenséget okozhat gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Mikor és hogyan kell az Aqua Maris® Strong orrsprayt használni?

hipertóniás orrspray lehetséges-e egyszerre leszokni a dohányzásról

Az Aqua Maris® Strong természetes úton szünteti meg az orrdugulást. Magas sótartalmának köszönhetően ozmózis révén távolítja el a fölösleges váladékot az orrnyálkahártyáról, aminek következtében csökken a duzzanat és könnyebbé válik az orron keresztüli légzés.

Egy különleges összetevő — az Ectoin® Az extremofil élőlények Sokáig nem igazán volt rá magyarázat, miként lehetséges, hogy az élet immár évmilliók óta még olyan extrém körülmények között is megtalálható Földünkön, mint amilyen a sivatagi forróság vagy hipertóniás orrspray sós tavak közege.

A hipertóniás orrspray allergia, megfázás, influenza és műtéti beavatkozások miatt kialakult orrdugulástól és légzési nehézségektől szenvedők számára ajánlott. Használható önmagában, vagy egyéb kezelésekkel kiegészítve.

pavel dobos abbahagyta a dohányzást

Az orrspray-t alkalmanként szer kell mindkét orrlyukba befújni naponta többször hipertóniás orrspray, amíg az orrdugulás fennáll. Szükség esetén gyakrabban is használható.

Patikamester Tengervizes orrspray nátha, megfázás esetén A nátha az egyik leggyakoribb megbetegedés, okozhatják vírusok, baktériumok és lehet allergiás eredetű is. A nátha tünetei orrdugulás, orrfolyás, hőemelkedés, rossz közérzet. Nátha esetén az orrváladék fellazítása azért fontos, hogy azután az orrból fújással, orrmosással hipertóniás orrspray orrszívó használatával a sűrű váladék eltávolítható legyen, mert ezzel megelőzhetőek a másodlagos betegségek is, amilyen a középfülgyulladás vagy az arcüreggyulladás. A pangó váladék az arcüregben megtapadva kedvez a kórokozók szaporodásának, ezért fontos az orrváladék folyamatos és alapos eltávolítása. A tengervizes orrspray megkönnyíti a sűrű, tapadós váladék feloldását és kiürülését.

A későbbiekben ajánlott az orrhigiénia folyamatos fenntartása az Aqua Maris® orrspray izotóniás tengervíz használatával. Ki használhatja a terméket? Az Aqua Maris® Strong orrspray a nyálkahártya megfelelő élettani állapotának megtartását támogatja, hipertóniás orrspray emellett nincs más, az egész szervezetet érintő hatása.

Ariadné fonala az orrspray-k labirintusában Címoldal

Emiatt felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek is használhatják. Természetes és kíméletes hatásának köszönhetően az Aqua Maris® Strong kiválóan alkalmas az orrdugulás kezelésére terhesség alatt is, amikor más hipertóniás orrspray elleni szerek nem alkalmazhatók várandós nőknél és szoptató anyáknál.

Az Aqua Maris® Strong orrspray gyerekek és felnőttek számára ajánlott az alábbi esetekben: allergia.