Orrspray nasopax. Vélemények


hörgő fájdalom a kilépés után a dohányzásról való leszokás zsírt, mit tegyen

A kezelés ideje alatt alkalmazottegyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagygyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről,beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

Depressziókezelésére szolgáló gyógyszerrel egyidejűleg vagy annak használata utánközvetlenül történő alkalmazása vérnyomás emelkedést idézhet orrspray nasopax. Terhességés szoptatás ideje alatt nem alkalmazható. A készítmény hatásai agépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Terápiásadagokban történő alkalmazása nem valószínű, hogy befolyásolja agépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

hogyan lehet pszichológiailag segíteni a leszokásban?

Az orrspray használata : az adagolópumpát az orrnyílásba kell illeszteni, ésaz adagoló­pum­pa egyszeri, erőteljes lenyomásával az első adagot azorrnyílásba juttatni. Ez megismételendő a másik orrnyílás esetén is.

strand terhesség alatt

A két adagbefúvása között másodperc szünetet kell tartani. Mennyiideig alkalmazható a Nasopax Akészítményt a tünetek fennállásának ideje alatt, megszakítás nélkül,folyamatosan kell alkalmazni.

A kezelés időtartama legfeljebb 4 hét lehet.

orrspray nasopax hasi fájdalom a dohányzás miatt

Orrspray nasopax az előírtnál több Nasopaxotalkalmazott Azonnalértesíteni kell a kezelőorvost!